Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lan7

21. 2. 2008 21:50
Good

toto je absolutně nanic naco nové auta? stačí jim ty felicie uplně bohatě stejně to jen pizdí ty auta a stříbrná ;-D to je moc tygrafické návrhy co dávyl na výběr ve videu vypadají spíš jako cirusové vozy ;-D opravdu už neví dočeho cpat peníze kdyby dali policajtů koloběžky helmy píšťalky tak udělají stokrát líp jak kdyby nakupovali nové auta a absolutně souhlasím s Goodmanem a ty jejich nenápadné modré felicie na zlínsku s radarem za přední mřížkou ;-Dstrašně nenápadné vůbec to není vidět ve zpětném zrcátku ještě ktomu pražskou značku ;-D

0 0
možnosti

Goodman

21. 2. 2008 18:14
To je síla!!

Tak to je teda nářez!  8-o To se fakt nuděj! A já zrovna nemám reklamní firmu, kurnik!!! Jenže tohle je už dávno domluvenej kšeft!!!

Oni se snažej o tvrdej americkej přístup. Hustý uniformy v hustejch kárách s hustejma barvama. Aby se na to člověk podíval a řekl si: "Ty policajti sou ale hustý" ;-D To chápu že by chtěla česká policie mít stejnej respekt u čechů jako americká u amíků... Jenže nic!  Ještě podělaj design

Hlasuju nechat auta jak jsou.R^ Maximálně bych přidal trochu černý pro hustotu vzhledu - něco podobnýho jsem viděl v Ústí n/L. Bílo černé vozy policie (nevím jestli jen městské) každopádně to vzbuzovalo onen větší americkej respekt.

0 0
možnosti

oušit

21. 2. 2008 17:26
...

Asi by se nejdřív mělo wymyslet jak se maj chovat jako policajti a né jako kkti s nějakou mocí..auto už je maličkost!

0 0
možnosti

smolivla

21. 2. 2008 12:51
Nové barvy

Nová auta policie jdou s celoevropským trendem. Především se jedná o analogii s vozy policie na Britských ostrovech, Holandsku, Belgii, Francii a severských zemích. Pokud jde o stříbrnou, Je to jediná barva, která je po dosloužení vozů prodejná. Jako jediná nevybledne tak, jako ostatní metalízy. Jinak německá polizie používá kombinaci bílé a zelené, ale ne tak, jak jsme tomu zvyklí u nás. Tam je auto celé zelené, jen menší části jako přední blatníky a střecha jsou bílé. Nyní přecházejí postupně k modrobílé a modrostříbrné kombinaci. Záleží na jednotlivých policejních útvarech. Modrostříbrnou používá německá dopravní policie. Pokud jde o polepy aut. Nevím, kde někdo sehnal informaci, že reflexní polep stojí 500 Kč/bm. Firemní vozy mám polepeny modrou a červenou reflexní fólií. Cena 79,70 Kč/bm bez DPH. Takže argument 500 Kč je holý nesmysl. Pokud to dotyčný někomu zaplatil, tak se nechal okrást.

0 0
možnosti

pavka

21. 2. 2008 11:55
je to jasné

Auto bude žluto bílé s nápisem VB ;-(

Jsou tam stejní lidé ze stejným myšlením.

PS: POLICII, JUSTICI A VLÁDĚ STEJNĚ NIKDO NEVĚŘÍ.

0 0
možnosti

Fantomas

1. 3. 2008 22:56
Re: je to jasné

Jsem zvědavý co budeš říkat až budeš jednu složku potřebovat.

0 0
možnosti

Klidná síla

21. 2. 2008 10:31
Design

Nemela by policie resit dulezitejsi veci, nez je design jejich vozoveho parku??? To je docela smutna "starost" pri vysoke kriminalite v nasi republice.

Az mi zlodeji ukradnou auto nebo me nekdo prepadne, tak mi bude uplne jedno, jak "krasne" policejni auto mi prijede pomoci.

Ale souhlasim s nazorem, ze by policejni auta mela byt vyrazna/odlisna, aby mohla ucinne pomahat a chranit.

0 0
možnosti

Garf

21. 2. 2008 8:55
Německá policie

K souvislosti s argumentací barvou policejních vozů v Německu, bych autora rád upozorníl, že německá policie v současnosti od bílozelené přechází na nové zbarvení, které je také stříbrnomodré!

0 0
možnosti
MA

Martin Adámek(adamek.blog.idnes)

20. 2. 2008 22:17
inverzně

drobná oprava: tohle by asi mělo být naopak "kdysi bílá se žlutými dveřmi"

0 0
možnosti

Ferda

20. 2. 2008 14:54
Růžová to musí být!

:-):-)R^

0 0
možnosti

emission

20. 2. 2008 13:40
asi na to máme

... ale ne vše, na co máme, je tím  pádem rozumné. Mně na státní správě vůbec zneklidňuje rostoucí hlad po prestiži, status symbolech, pozlátku, to snobství zvláštního druhu, které je čím dál víc nad možnostmi řadového občana a mlčky ukazuje, oč tu jde - stát je víc, stát se ani v předluženém státě uskrovňovat nebude.

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2419x
Mírná nadsázka nikdy neuškodí . . .

Seznam rubrik